• Dansul raului (editie de buzunar) - Crime, Thriller, Mistery (1)
Dansul raului (editie de buzunar) - Crime, Thriller, Mistery (1)

Dansul raului (editie de buzunar)

Produsul nu mai face parte din catalog
Verifica stoc pe elefant.ro
Descriere
Prezentare

Trei calugari care studiaza la Roma originile crestinismului afla despre un vechi manuscris al Coranului care ar zdruncina din temelii ceea ce se stie despre aparitia islamului. Cand Georges, unul dintre ei, dispare in desertul sirian, Nil porneste pe urmele lui si ale manuscrisului. Numai ca, din motive cu totul diferite, un inalt prelat de la Vatican si jihadistii din Statul Islamic vor cu orice pret sa ajunga inaintea lui la manuscris, astfel ca Nil trebuie sa lupte nu doar pentru protejarea manuscrisului, ci si pentru propria viata si pentru salvarea frumoasei surori a lui Georges, marcata de un trecut tenebros.

DESPRE AUTOR: Michel Benoit (pseudonim literar) este un romancier si un specialist in studiul crestinismului, doctor in biologie si teologie. A intrat in ordinul Benedictinilor la parohia Saint-Benoit-sur-Loire, unde a ramas douazeci si doi de ani. Din cauza ideologiei lui considerate nepotrivite, a parasit Biserica Catolica si s-a dedicat cercetarii si scrisului. Prima lui carte, Prizonierul lui Dumnezeu, o lucrare autobiografica despre viata lui la manastire, a devenit bestseller international dupa ce a fost publicata in 1992.

APRECIERI CRITICE: "Dansul raului este un thriller initiatic despre calvarul crestinilor din Orientul Mijlociu si recrudescenta mesianismului razboinic." - amazon.fr

Produs publicat in 2019 de RAO
Data aparitiei: Februarie 2019
Colectia Carte de buzunar
Format: 105x180
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 320
ISBN: 978-606-006-186-1

Review-uri ( Review-uri)

Acest produs nu are review-uri

Fii primul care scrie un review

Detii sau ai utilizat produsul?

Spune-ti parerea acordand o nota produsului

Adauga un review